Koje sjenilo odabrati roletarstvo šolaja

Koje sjenilo odabrati?

Jedno od čestih pitanja s kojima se susrećemo je; “Koje sjenilo odabrati?”
S obzirom na to da je ponuda sjenila stvarno velika pokušat ćemo vam olakšati odluku ovim kratkim tekstom.

Za početak se morate odlučiti želite li investirati u unutarnje ili vanjsko sjenilo.

Od vanjskih sjenila ljudi se najčešće odlučuju za rolete dok se i određen broj korisnika odlučuje i za vanjske žaluzine.

Tehnologija je danas toliko napredovala da su obje opcije dobar izbor. Kvalitetne su, dobar izolator te jednostavne za održavanje i upravljanje. Jedini faktor koji bi mogao utjecati na vašu odluku je možda cijena i arhitektonsko rješenje objekta.
Ako pak razmišljate o unutarnjem sjenilu izbor je mnogo veći. Od unutarnjih sjenila možete birati od aluminijskih žaluzina, drvenih žaluzina pa do različitih vrsta zavjesa.

Kraljica unutarnjih sjenila je aluminijska žaluzina. Lijepa, jednostavna za održavanje i upravljanje, dostupna u različitim bojama te se može prilagoditi za gotovo svaki oblik prozora.

Sve više korisnika odlučuje se i za drvene žaluzine koje imaju malo drugačije karakteristike od klasičnih aluminijskih. Drvene unutarnje žaluzine jedno su od najelegantnijih rješenja za vaš dom. S obzirom na veliki izbor “vrsta” i boja vaš dom može izgledati fantastično i vrlo elegantno. Više o drvenim žaluzinama pročitajte ovdje.

Od unutarnjih sjenila još imamo:

Trakaste zavjese
Najviše se koristi u poslovnim prostorima, no radi svojih je dekorativnih materijala i posebnih obrada traka zauzela mjesto i u privatnim domovima.

trakaste zavjese

Unutarnje rolo zavjese
Jednostavne su i funkcionalne te tradicionalne zavjese koje svojom elegancijom i ljepotom upotpunjuju dom prema vlastitim željama.

rolo zavjese

Plise zavjese
Plise su unutarnja sjenila iz “harmonika” poliesterskog platna, a prema svojim tehničkim karakteristikama propusnosti i dezena platna nalaze primjenu u svakom domu ili uredu.

plise zavjese

Panel zavjese
Objedinjuju profinjenost klasičnih zavjesa te funkcionalnost trakastih zavjesa čineći pritom idealnu kombinaciju uređenja prostora u kojem boravite. Pripadaju skupini novih i modernih proizvoda, koji osim što imaju funkciju zaštite od sunca imaju veliku dekorativnu ulogu.

panel zavjese

Kada podvučemo crtu sve se svodi na to koliki je budžet za opremanje prozora sjenilima i kako se ista uklapaju u interijer ili eksterijer. Konačna odluka je na vama, a na nama je da vas savjetujemo i pomognemo u odluci.

Kontaktirajte nas bez ustručavanja, stojimo na raspolaganju za sva vaša pitanja.